последователи за часове, въпреки че последния му пост от 8 януари

...
последователи за часове, въпреки че последния му пост от 8 януари
Коментари Харесай

Мъск възстанови акаунта на Тръмп в ”Туитър” frognews.bg

последователи за часове, макар че последния му пост от 8 януари 2021 година, когато имаше 90 млн. почитатели. 

 

Мъск организира анкета в обществената медия, в която попита потребителите дали акаунтът на Тръмп би трябвало да бъде възобновен. Около 15 милиона консуматори се включиха в гласуването, като концепцията бе подкрепена от 51,8 % от тях.

 

" Хората изрекоха позицията си. Акаунтът на Тръмп ще бъде възобновен. Глас национален - глас Божи ", написа Мъск в " Туитър ". 

 
Все още не е ясно дали някогашният президент ще стартира да употребява " Туитър " още веднъж, тъй като той сътвори своя лична платформа, наречена   " Трут соушъл " (Truth Social).

По време на гласуването в " Туитър " Тръмп написа в новата си обществена медия: " Сега гласувайте с позитивизъм, само че не се тормозете, ние не отиваме на никое място. " Трут соушъл " е нещо особено ".

 

Акаунтът на Тръмп в " Туитър " беше блокиран през януари 2021 година, два дни откакто негови поддръжници щурмуваха постройката на Капитолия в Съединени американски щати и прекъснаха взаимно съвещание на Конгреса. При конфликтите починаха пет души.

 

Във вторник той разгласи, че ще се опита да се завърне на Белия дом и ще се кандидатира за идните президентски избори, които ще се състоят през 2024 година. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР